Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 10 d’agost del 2013

Previsió pel cap de setmana

Mapa de vent en superfície previst per avui dissabte a les onze de la nit. La tramuntana encara podrà bufar a uns 50km/h al golf de Lleó.


Avui dissabte, a Palamós ens espera un dia assolellat i càlid.
Cap al sud de la Costa Brava i a prop del Montseny podran crèixer alguns núvols baixos en qualsevol moment del dia.

La temperatura màxima serà similar o un xic més alta que el dia anterior. Aquesta rondarà els 27/28ºC a la línia costanera i els 30/33ºC a l'interior de la comarca.

El vent en el nostre sector costaner, durant les immediates hores bufarà fluixet amb component nord., mar endins i al nord del cap de Begur la tramuntana pot bufar a 15/20 nusos. Al migdia i a la tarda esperem vent fluix de garbí, amb algun cop moderat., al cap de Creus i mar endins bufarà tramuntana a 15 nusos de mitjana. Al vespre i a la nit tindrem vent fluix de tramuntana., mar endins i al cap de Creus la tramuntana pot bufar a 15/20 nusos, amb ratxes superiors.

A mar en el nostre sector costaner esperem mar arrissada o un xic de marejol al llarg de tot el dia. Mar endins i a prop del cap de Creus hi haurà forta maror.


Mapa de temperatura en superfície previst per diumenge a les 17:00h. Les màximes rondaran els 32/34ºC a l'interior de la comarca.


Aquest diumenge, a Palamós esperem un altre dia assolellat, amb algun núvol baix cap al sud de la Costa Brava.

Les temperatures, tan les mínimes com les màximes, seran una mica més altes respecte al dia anterior cap a la línia costanera i també cap a l'interior.

El vent en el nostre sector costaner bufarà fluixet de direcció variable o restarà en calma durant la matinada i el matí de diumenge., mar endins pot bufar tramuntana a 15/20 nusos. A partir del migdia i a la tarda es preveu vent de garbí a 6/8 nusos de mitjana. A la nit hi haurà vent de mestral o ponent a 2/4 nusos., mar endins bufarà tramuntana amestralada a 10/12 nusos.

A mar tindrem mar arrissada arran de costa durant la matinada de diumenge. Mar endins hi haurà forta maror. Al matí esperem una situació similar. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins. A la nit esperem mar arrissada arran de costa i maror mar endins, amb mar de fons del nord.