Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 23 d’abril del 2013

Previsió per la Diada de Sant Jordi



Avui dimarts Diada de Sant Jordi, a Palamós el temps ens acompanyarà amb una jornada assolellada, exceptuant algun núvol baix esporàdic i algun núvol alt decoratiu.
Malgrat el domini del sol, l'ambient encara serà força fresc amb una màxima que rondarà els 18/20ºC.

El vent al nostre sector costaner, durant aquest matí bufarà fluixet amb component nord. A partir de migdia entrarà gregal a 5/10 nusos. A la tarda bufarà vent de llevant a 4/8 nusos. A la nit tindrem vent fluixet de gregal.

A mar en el nostre sector costaner tindrem marejol o maror arran de costa, amb mar de fons del nord-est, i forta maror mar endins fins el vespre. A la nit s'espera marejol arran de costa i maror mar endins.


Núvols i clarianes ahir al migdia.


Dades meteorològiques d'ahir dilluns 22 d'abril del 2013 a Palamós., temperatura màxima 17,8ºC, mínima 12,0ºC. Estat del cel amb 5/8 de Sc de bon matí i domini del sol la resta del dia, amb alguns cúmulus i estratocúmulus decoratius. Vent amb predomini del component E i SE al centre del dia, a 5km/h de mitjana, i vent del O i NO a primeres hores, a 10/15km/h de mitjana. Ratxa màxima de vent 39km/h ONO. Estat de la mar amb marejol arran de costa i maror mar endins. Pressió atmosfèrica màxima 1020hPa, mínima 1016hPa. Humitat relativa màxima 83%, mínima 32%.

Pel que fa a les temperatures enregistrades ahir dilluns al Baix Empordà, la màxima més elevada van ser els 21,8ºC de la Bisbal d'Empordà i la màxima més baixa es quedà en els 16,9ºC de Sant Feliu de Guíxols. D'altre banda, la mínima més baixa foren els 8,9ºC de Calonge i la mínima més alta assolí 12,1ºC a Sant Feliu de Guíxols Dades de meteoclimatic.com