Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 8 de febrer del 2013

Previsió pel cap de setmana de Carnaval

Cartell del Carnaval d'enguany.
Més informació del Carnaval: http://www.carnavalpalamos.com/Actes2013.php


El dissabte de Carnaval a Palamós, es preveu que l'ambient carnavalesc vagi acompanyat per un temps assolellat i amb algun núvol decoratiu. Tot i el sol, la temperatura seguirà força baixa, especialment de bon matí i al capvespre, amb valors per sota dels 10ºC, a més, pot fer una mica de vent de tramuntana que doni més sensació de fred.

La temperatura mínima serà una mica més baixa que el dia anterior i la màxima pot rondar els 8/11ºC a la nostre zona.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord, a 12/16 nusos de mitjana, amb ratxes més fortes, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí i a la tarda tindem una situació similar, però mar endins pot bufar nord a 30 nusos. A la nit tindrem vent en calma o aire de tramuntana.

A mar tindrem marejol arran de costa, amb maror a poca distància i forta maror mar endins, al llarg de tota la jornada.


Mapa de vent en superfície previst per diumenge a la tarda. Veiem com bufarà llebeig.


Aquest diumenge a Palamós, l'acostament d'una pertorbació que ens ha d'afectar el dilluns, farà que el dia dominical es presenti amb intervals de núvols en varis nivells i grans clarianes. El vent del nord serà substituït per vent de garbí moderat, sobretot a la tarda. L'ambient seguirà força fred degut al vent humit, malgrat la recuperació que puguin tenir els termòmetres.

Les temperatures experimentaran una lleugera remuntada.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluixet de component nord o restarà en calma, durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent fluixet del sud-oest. A la tarda el vent de llebeig es reforçarà fins arribar als 20 nusos de mitjana. A la nit seguirà el vent de llebeig a uns 20 nusos de mitjana, amb alguna ratxa més forta.

A mar tindrem mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins. Al llarg de la tarda tindrem maror arran de costa i forta maror mar endins, igual com a la nit.