Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 24 de juny del 2012

El capvespre de la Revetlla de Sant Joan


El capvespre de la Revetlla de Sant Joan amb el Sol amagant-se darrera Les Gavarres.


La Revetlla de Sant Joan, va venir precedida per un capvespre molt tranquil, meteorològicament parlant, i per l'arribada d'alguns núvols alts que donaren una posta de Sol acolorida. D'altre banda, a Palamós s'arribà fins als 24,2ºC de temperatura màxima i la mínima del dia baixà fins als 19,4ºC. L'estat del cel es presentà dominat pel Sol, amb algun núvol mitgenc a la tarda i algun núvol alt al vespre.
El vent bufà amb component est-nord-est a 10km/h de mitjana, fins a primeres hores de la tarda, llavors entrà vent de component oest-sud-oest a 5/10km/h de mitjana, ratxa màxima 32km/h. L'estat de la mar es mantingué amb marejol mar endins i mar arrissada arran de costa.
La pressió atmosfèrica màxima pujà fins als 1023hPa i la mínima fou de 1021hPa. La humitat relativa tingué un màxim del 74% i un mínim del 48%. Dades de meteoclimatic.com


Dues imatges més del capvespre d'ahir dissabte 23 de juny








Pel que fa a aquest diumenge, a Palamós no hem d'esperar grans canvis. L'estat del cel es presentarà dominat pel Sol, amb algun núvol prim decoratiu. A la resta de la demarcació el dia també serà assolellat amb algun núvol d'evolució al Pirineu. Les temperatures seran una mica més elevades que el dia anterior, amb ambient xafogós a la costa.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix tota la jornada, amb component est al matí i amb garbí a la tarda. A la nit tindrem vent fluix del nord i oest. Al nord del cap de Begur tindran tramuntana a 8/12 nusos, amb ratxes superiors. A mar cal esperar mar arrissada arran de costa i marejol mar endins fins a la nit., a partir de llavors tindrem maror mar endins i al nord del cap de Begur.

Aquest temps força monòton i tranquil sembla que tindrà continuació el dilluns i el dimarts.