Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 29 de juny del 2012

Cel encalitjat i núvols baixos matinals


Imatge dels núvols baixos matinals que hem tingut avui amb boira a Les Gavarres. Fotografia mostrada a l'Espai del Temps de TV3 d'aquest migdia.


Avui divendres a Palamós ens hem llevat amb el cobert per núvols baixos, boirines i boires a Les Gavarres, situació que ens evoca el canvi de temps previst per diumenge, on els ruixats i les tempestes poden proliferar en molts punts...a veure si la dita ho encerta "Boira a Les Gavarres, aigua a samalades"
Pel que fa a les temperatures d'avui divendres 29 de juny, temperatura màxima 26,6ºC, mínima 21,2ºC. Estat del cel amb abundants núvols baixos i boirines al matí, juntament amb molta calitja. Estat de la mar amb marejol arran de costa i maror mar endins, amb mar de fons de xaloc. Vent de component sud i est a 10km/h de mitjana, ratxa màxima 26km/h.
Pressió atmosfèrica màxima 1011hPa, mínima 1010hPa. Humitat relativa màxima 95%, mínima 72%.



Posta de Sol d'avui divendres amb cel marronós degut a la pols en suspensió existent a l'atmosfera.




La posta de Sol d'ahir dijous també denotava pols en supensió. Imatge mostrada a l'Espai del Temps de TV3 d'avui al migdia.


Pel que fa a les dades d'ahir dijous 28 de juny a Palamós., temperatura màxima 26,3ºC, mínima 21,9ºC. Estat del cel asserenat, amb calitja i algun núvol baix anecdòtic. Vent de component sud-oest i sud-est a 10km/h de mitjana, ratxa màxima 39km/h SO. Estat de la mar amb mar arrissada o marejol arran de costa i marejol o maror mar endins. Pressió atmosfèrica màxima 1013hPa, mínima 1010hPa. Humitat relativa màxima 92%, mínima 73%. Dades de meteoclimatic.com (Palamós-La Fosca)



Imatge de satèl·lit d'avui divendres on veiem els núvols baixos a la Costa Brava i a la costa del Rosselló. També es veu el polsim del Sàhara enterenyinant la vista a sobre el Mediterrani.



Núvols baixos cobrint el cel a primeres hores del dia d'avui divendres amb Les Gavarres emboirades.



Núvols baixos cobrint el cel a primeres hores del dia d'avui divendres amb les muntanyes de Castell-Cap Roig emboirades.



Posta de Sol d'avui divendres amb cel marronós des del Pla de sa Nau.



Posta de Sol d'ahir dijous amb calitja.




Posta de Sol d'ahir dijous amb calitja.