Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 4 de maig del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa de precipitació prevista pel diumenge a les 18:00h.


Aquest dissabte al Baix Empordà hem de preveure un dia assolellat, amb algun núvol alt decoratiu i algun núvol baix passatger. L'ambient pot ser fresc arran de mar degut al vent de garbí i una mica més suau a l'interior de la comarca.

La temperatura màxima pot pujar fins a 20/24º C a l'interior i fins a 17/20º C a la costa. La temperatura mínima pot baixar fins a 9/12º C a la costa i fins a 6/8º C a l'interior.

El vent al nostre sector costaner bufarà del sud-oest a 6/10 nusos durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí es pot reforçar el vent de garbí i arribar als 18/22 nusos, amb ratxes superiors. A la tarda es mantindrà la mateixa situació. A la nit preveiem vent fluix de component nord i oest, més reforçat al nord del cap de Begur.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror mar endins i marejol o maror arran de costa, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí i durant la resta del dia tindrem maror arran de costa i forta maror mar endins.


Aquest diumenge, a la comarca baixempordanesa, el pas d'una pertorbació provocarà un dia força variable degut al creixement d'algunes nuvolades. Al matí encara tindrem moltes clarianes, però a partir de la tarda/vespre poden arribar alguns ruixats, siguent més importants a la meitat nord i interior.

La temperatura màxima pot ser una mica més baixa que el dia anterior i la mínima serà igual.

El vent en el nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà vent fluix de direcció variable. A la tarda s'espera la mateixa situació. A la nit hi haurà vent en calma, però al nord del cap de Begur pot bufar vent fluix del nord.

L'estat de la mar en el nostre sector costaner es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins. A la tarda esperem mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins. A la nit hi haurà mar arrissada arran de costa i marejol mar endins.