Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 27 d’abril del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent en superfície previst pel diumenge. Observeu com bufarà vent de llebeig.


Aquest dissabte a Palamós preveiem un dia dominat pel Sol, malgrat la presència d'abundants núvols alts i mitgencs, juntament amb calitja i boirines. A la resta de la demarcació també es mantindrà un cel enterenyinat i mala visibilitat, juntament amb algunes boirines a mar. No es descarta que caigui alguna roina o plugim al Pirineu, a més, de manera dispersa, pot tornar a ploure durant la nit i matinada en altres indrets, tot això acompanyat de fang.

La temperatura màxima pot pujar fins a 20/23ºC a l'interior, fins a 15/19º C a la costa i fins a 14/18º C al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 6/8ºC a l'interior, fins a 9/12º C a la costa i fins a 1/5ºC al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component est, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí hi haurà vent de xaloc a 6/10 nusos. A la tarda preveiem vent de garbí a 8/12 nusos. A la nit bufarà vent del sud-oest a 12/16 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror arran de costa i forta maror mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte, amb mar de fons de xaloc. Durant la resta de la jornada es mantindrà la mar de fons, amb marejol o maror arran de costa i forta maror mar endins.


Aquest diumenge a Palamós hi haurà un dia amb predomini del Sol i amb alguns intervals nuvolosos en varis nivells. No es descarta que caigui alguna roina a la tarda/vespre i de matinada. A la resta de la demarcació gironina també cal esperar un dia assolellat en conjunt, malgrat la presència de nuvolositat en varis nivells. Pot caure alguna roina o plugim en qualsevol moment del dia, especialment a l'interior i meitat oest.

Les temperatures en general poden ser una mica més baixes que la jornada anterior.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud-oest a 12/16 nusos, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà vent de llebeig a 16/20 nusos. A la tarda es mantindrà el llebeig a 12/16 nusos. A la nit bufarà vent de direcció sud a 6/10 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror arran de costa i forta maror mar endins durant tota la jornada.