Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 30 de març del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa de temperatura en superfície previst per dissabte a les 15:00h. Observeu com serà força elevada a tot la península.


Aquest dissabte a Palamós hi haurà un dia assolellat amb alguns núvols prims decoratius, més destacats a darreres hores. A la resta de la demarcació hi tornarà a haver un dia molt tranquil i força càlid a migdia, amb algun cumul decoratiu a muntanya i sense gelades nocturnes.

La temperatura màxima pot pujar fins a 22/25º C a l'interior, fins a 18/21º C a la costa i fins a 15/20º C al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 10/13º C a la costa, fins a 4/8º C a l'interior i fins a 1/4º C al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord reescalfat, durant la nit/matinada de divendres a dissabte., al nord del cap de Begur pot bufar a 16 nusos. Al matí hi haurà vent fluix de component variable o calma. A la tarda entrarà vent de garbí a 4/8 nusos. A la nit hi haurà vent fluix de component nord i oest o calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar plana o arrissada arran de costa i amb marejol mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí hi haurà una situació semblant. A la tarda s'espera mar arrissada o una mica de marejol. A la nit preveiem mar plana o arrissada.


Aquest diumenge a Palamós preveiem un altre dia assolellat., malgrat tot, el cel es pot veure enterenyinat per franges de núvols alts acompanyats per algun núvol baix decoratiu. A la resta de la demarcació el dia també es presentarà assolellat, amb el creixement de núvols d'evolució cap al Pirineu i en altres punts de muntanya, on no es descarta algun petit ruixat de tarda., a més, poden aparèixer franges de núvols prims.

La temperatura màxima pot baixar una mica en els punts més ennuvolats i la temperatura mínima pot ser una mica superior al dia anterior.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component nord o restarà en calma, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà vent fluix de component sud i est o calma. A la tarda hi haurà vent de garbí a 6/10 nusos. A la nit hi haurà vent fluix de component sud-oest.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar plana o arrissada, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà una situació similar. A la tarda s'espera una mica de marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit esperem mar arrissada arran de costa i marejol mar endins.