Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 3 de febrer del 2012

Imatges de la Nevada de la Candelera


Àncora del vaixell San Isodoro en plena nevada. Imatge mostrada a El Temps de TV3.


Us poso un recull d'imatges captades durant la nevada que va caure ahir al vespre, la qual l'he batejat com a "Nevada de la Candelera". Cal destacar que queia neu pols seca, per tant, no tenia gaire pes i no ha afectat els arbres, a diferència de la darrera nevada del vuit de març del 2010.

Ara, ara les 12:30 h es manté la temperatura sota zero amb -0,1º C i la temperatura de sensació és d'uns -12º C. Malgrat que ahir a la nit el gruix de neu era d'uns 5/6 cm, el vent sec de tramuntana ha evaporat molta neu i en aquests moments els gruixos són inferiors. La humitat és del 46% i el vent bufa a 30 km/h de mitjana, ratxa màxima 68 km/h.

Darreres informacions pel que fa a l'estat de les carreteres a les nou del matí:

Hi ha gel a la calçada que obliga a tallar totalment al trànsit la GIV-6744 entre Llagostera i Sant Llorenç, la GIV-6821 entre Sant Llorenç i Sant Grau i la GIP-6821 entre Sant Grau i Salionç. A la mateixa zona també hi ha neu/gel a la calçada de la GI-662 a Santa Cristina d’Aro, a la GI-653 entre Regencós i Begur, a la GIP-6531 entre Begur i Esclanyà, a la GIV-6612 entre Llagostera i Calonge, a la GI-674 entre Aigües Bones i Llagostera i la GIV-6612 entre Llagostera i Romanyà de la Selva.

A més és obligatori circular amb cadenes a la C-28 per accedir al port de la Bonaigua i la BV-5114 entre Fogars de Montclús i Montseny.

L’SCT demana que s’extremin al màxim les precaucions en la conducció per les condicions adverses que pot provocar la presència de neu i/o gel a les calçades

Imatges de la nevada a Palamós:



Entre cinc i sis centímetres de neu a sobre la paret.



Carrer Cervantes quan començava a agafar.



Taula de tenis taula a l'Arbreda.



Terrassa del Mònica.



Passeig del Mar en plena nevada i el terra completament cobert de neu.



Brollador del Passeig del Mar.









Banc de la Plaça Murada.


Monument al pintor Torroella, Plaça Murada.



Plaça Murada.



Carrer Muntaner enmig de la nevada intensa.