Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 20 de gener del 2012

Foto nocturna a la Cala Corbs


La Cala Corbs de nit. Font: http://www.324.cat/ (Estanislau Oliver Curell)


La nit sempre ens dóna una visió molt particular del paisatge que tots coneixem, a més, les sensacions que es poden captar en un espai natural protegit, com és la Cala Corbs (Palamós), situada a l'Espai d'Interés Natural Castell-Cap Roig, no deixen de tenir un cert toc de misteri.

Aquesta visió particular de les hores nocturnes, la podem veure de forma molt precisa en les dues imatges captades la passada nit del 18 de gener, per l'Estanislau Oliver Curell.

Les dues imatges van ser realitzades utilitzant un període de llarga exposició.
La primera fotografia es veu la volta celest amb les estrelles difuminades degut al moviment de rotació del nostre planeta., a la part dreta és veu més llum degut a la contaminació llumínica que prové de Palamós., l'enquadrament d'un pi que sembla desafiar els elements, formant part indiscutible del paisatge de la Costa Brava, encara realça més el conjunt.

La segona fotografia fou realitzada amb un període d'exposició més curt i les estrelles es veuen tal com les podem captar a simple vista.
Una vegada més, la bellesa de les nostres cales i el el nocturn, torna a sortir ben reflexada, fins i tot durant la nit.



La Cala Corbs de nit. Font: http://www.324.cat/ (Estanislau Oliver Curell)