Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 29 de desembre del 2011

Dos dimoniets causen una gran sorpresa








Els dimoniets poden aparèixer a qualsevol indret, sempre que es donin certes condicions tèrmiques i de vent, amb una marcada diferència de temperatura entre l'aire que hi ha arran de terra i el que es troba a certa alçada., aquest fet provoca que puguin aparèixer en els indrets, i sobretot, en els moments més inesperats.

Tot i que la majoria de vegades apareixen en llocs molt oberts en plena natura, el primer vídeo ens mostra un curiós dimoniet al bell mig d'una ciutat. Cal destacar que els dimoniets apareixen en temps serè, i a diferència dels tornados que poden acompanyar les tempestes més intenses i poden causar grans danys, els dimoniets tan sols aixequen pols i objectes lleugers.


El segon vídeo, ens mostra l'aparició d'un dimoniet al mig de la celebració del dia de l'esport, just a l'hora de dinar, causant una gran expectació.
Podreu comprobar com el seu pas aixeca una carpa que hi ha al mig del camp, però en canvi, no causa cap desperfecte en una carpa molt més gran i que serveix de menjador. Observeu el curiós moviment erràtic que el caracteritza i tampoc us perdeu els crits de la gent.