Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 25 de novembre del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent en superfície previst per dissabte a les 12:00h. Observeu com al Golf de Lleó bufarà tramuntana.


Aquest dissabte a Palamós hem d'esperar un dia assolellat, amb intervals de núvols alts i mitjos, més destacats a la tarda. A la resta de la demarcació el dia serà similar, amb un fort contrast tèrmic entre el dia i la nit.

La temperatura màxima pot pujar fins a 18/20º C a la costa i a l'interior, i fins a 11/16º C al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 8/10º C a la costa, fins a 5/7º C a l'interior i fins a -3/5º C al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 12/18 nusos, durant la nit/matinada de divendres a dissabte., mar endins hi hauran uns 25 nusos. Al matí tindrem vent de nord a 8/12 nusos, superior mar endins, on bufarà a 20 nusos. A la tarda hi haurà vent de tramuntana a 12/16 nusos. A la nit continuarà la tramuntana a 10 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí s'espera la mateixa situació. A la tarda hi haurà mar arrissada o marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins. A la nit tindrem maror mar endins i mar arrissada arran de costa, amb mar de fons de nord.


Aquest diumenge a Palamós preveiem un dia amb predomini del Sol., no obstant, hi hauran núvols dispersos en varis nivells que a estones podran ser abundants. A la resta de la demarcació també hi predominarà el Sol, amb alguns intervals de núvols i algun banc de boira a les fondalades de l'interior.

La temperatura màxima tendirà a ser més baixa que el dia anterior i la mínima pot ser una mica més elevada.

El vent al nostre sector costaner pot bufar amb component nord, a 4/8 nusos, durant la matinada del diumenge. Al matí tindrem vent molt fluix de direcció variable o calma. A la tarda bufarà vent de component nord molt fluix o hi haurà calma. A la nit s'espera vent fluix de tramuntana.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror mar endins i mar arrissada o marejol arran de costa, durant la matinada del diumenge, amb mar de fons de nord. Al matí s'espera mar calma o arrissada arran de costa i marejol mar endins. A la tarda tindrem mar calma o arrissada arran de costa i una mica de marejol mar endins. A la nit hi pot haver mar arrissada arran de costa i marejol mar endins.