Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 26 de juliol del 2011

El mal temps del juliol porta menys turistes al litoral gironí


Els núvols han estat constants aquest passat diumenge, en nuclis costaners com Sant Antoni de Calonge. Foto: Mireia Recasens / ACN


El mal temps que està fent aquest juliol fa que les previsions inicials que tenia la Federació d'Hostaleria de Girona no s'estiguin complint. En un principi, l'associació preveia una mitjana del 60% a la demarcació, amb punts alts com Lloret de Mar que podia fregar el 90%. El seu president, Antoni Escudero, s'ha mostrat "preocupat" perquè aquest juliol fresc i plujós ha fet que les reserves d'última hora disminueixin. "Si no fa bon temps, la gent tria un altre destí on en faci", ha subratllat.

Tot i que aquest inici d'estiu no ha estat el millor, Escudero confia que l'ocupació s'enfili durant el mes d'agost i que la temporada turística s'allargui fins a finals de setembre perquè el sector es recuperi.

L'ocupació a la comarques gironines aquest estiu no ha començat amb bon peu. Segons la Federació d'Hostaleria de Girona, la meteorologia d'aquest juliol fa que les previsions inicials no s'estiguin complint. Segons ha explicat el seu president, Antoni Escudero, la mitjana d'ocupació que des de l'associació preveien era d'un 60%, tot i que municipis com Lloret de Mar s'enfilaven fins al 90%.

"Ara això no està sent així, i tot el que hem perdut ara no sé si ho recuperarem més endavant", ha destacat Escudero. Per això, s'ha mostrat "preocupat", perquè la pluja i el fred d'aquest juliol ha provocat que les reserves d'última hora hagin disminuït. Segons ha remarcat el president de la Federació d'Hostaleria si no fa bon temps al litoral gironí, els turistes trien un altre destí on en faci.
El sector confia que l'ocupació millori a l'agost i que la temporada turística s'allargui.

En aquest principi d'estiu no es respira gaire optimisme entre els hotelers i segons apunta Escudero "el que no has fet avui per molt que ho facis demà no és el mateix". Tot i això, el president de l'associació confia que el temps millori durant el mes d'agost i que, per tant, l'ocupació augmenti. A més, Escudero ha assegurat que confia que la temporada turística s'allargui fins a finals de setembre perquè d'aquesta manera el sector pugui recuperar les pèrdues que ha patit el juliol.

Font: http://www.naciodigital.com/gironainfo