Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 18 de juny del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa sinòptic previst per diumenge. Observeu com tindrem anticicló.


Aquest dissabte a Palamós s'espera una jornada amb nuvolusitat força abundant, especialment a la tarda/vespre, amb més clarianes al matí. A la resta de la demarcació tindran un dia similar, amb possibilitats que caigui algun ruixat de tarda al Ripollès i alguna gota esporàdica en altres punts de l'interior.

La temperatura màxima pot rondar els 25/27ºc a l'interior, els 22/25ºc a la costa i els 15/22ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner durant el matí bufarà de gregal o tramuntana a 6/8 nusos. A la tarda es mantindrà la tramuntana a 6/10 nusos. A la nit la tramuntana pot bufar a 12/18 nusos, superior mar endins on podrà arribar a 25 nusos.

L'estat de la mar al nostre sector costaner, durant el matí es preveu amb mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins. A la tarda s'espera la mateixa situació. A la nit empitjorarà l'estat de la mar, amb forta maror mar endins i marejol arran de costa.



Aquest diumenge a Palamós tindrem un dia amb predomini del sol, però de bon matí poden haver-hi alguns núvols baixos. A la resta de la demarcació també tindran un dia assolellat, amb alguns núvols baixos a la costa i al nord de l'Alt Empordà.

La temperatura màxima pot ser més elevada a l'interior i similar a la costa. La mínima no tindrà grans canvis a la costa., a l'interior i al Pirineu pot ser una mica més baixa.

El vent al nostre sector costaner bufarà a 10/15 nusos de tramuntana, al llarg de la matinada de diumenge, superior al nord del Cap de Begur on arribaran a 25 nusos. Al matí tindrem vent fluix de garbí i estones de calma. A la tarda es mantindrà el garbí a 8/12 nusos. A la nit hi haurà vent fluix de ponent.

L'estat de la mar al nostre sector costaner es preveu amb mar arrissada arran de costa i maror mar endins al llarg de la matinada de diumenge. Al matí hi haurà mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, amb mar de fons de nord. A la tarda tindrem marejol. A la nit hi haurà mar arrissada o calma.