Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 12 de juny del 2011

Fotos del dissabte gris




Us poso un recull del que va donar de si, meteorològicament parlant, aquest dissabte, on l'abundant nuvolusitat de tipus baix del gènere estratocúmulus, ens va propiciar una jornada grisa i trista, aquest fet i perquè ens trobem a un pas de l'estiu, el comentari més escoltat d'ahir era la pregunta de quan tornarà el sol i quan es podrà disfrutar de la platja.

Encara que els mapes del temps no són gaire optimistes en aquest aspecte, esperem que el temps més propi d'aquestes dates apareixi aviat.


Pel que fa a les dades de la jornada, la temperatura màxima va assolir els 20,1ºc i la mínima va ser de 16,1ºc. Estat del cel ennuvolat, amb alguna roina esporàdica i alguna tímida cortina de precipitació al mar, tal i com podeu veure a les imatges inferiors.
El vent va bufar fluix, amb predomini del nord-nord-oest a la matinada, i el garbí o el xaloc la resta del dia. L'estat de la mar es va mantenir amb mar arrissada arran de costa durant el matí, i una mica de marejol a la tarda.
Pressió atmosfèrica màxima 1020 hpa, mínima 1018 hpa. Humitat relativa màxima 84 %, mínima 59 %. Dades de meteoclimatic.com.